طرز تهیه خامه قنادی در منزل با خامه صبحانه و پودر خامه

به گزارش مجله بای بلاگ، طرز تهیه خامه قنادی، مطلبی است که در این مقاله با آن آشنا خواهید شد. خامه قنادی را می توانید با استفاده از خامه صبحانه، پودر خامه و خامه بن سا در منزل تهیه نموده و از آن در انواع کیک و دسر استفاده نمایید.

طرز تهیه خامه قنادی در منزل با خامه صبحانه و پودر خامه

خامه یکی از محصولات لبنی پرطرفدار است که معمولا به عنوان صبحانه استفاده می گردد. برای تهیه خامه صنعتی، با استفاده از دستگاه سپراتور چربی از شیر کامل جدا می گردد و دوباره با حجم مشخصی از شیر مخلوط شده و خامه درست می گردد. خامه ساده شامل حداقل 30 درصد چربی است. شل بودن یا سفت بودن خامه بستگی به عواملی نظیر فرمولاسیون شیر اولیه، درصد چربی شیر، وجود پایدارکننده های احتمالی، فشار، دما و نوع فراوری خامه دارد و از نظر تغذیه ای نمی توان یکی را بر دیگری رجحان داد.

خامه قنادی، نوعی خامه فرم گرفته است که معمولا برای تهیه و تزئین انواع کیک و دسر مانند تیرامیسو با موز، دسر مگنولیا، دسر رویال شارلوت مورد استفاده قرار می گیرد. خامه قنادی طی فرایندی ساده و با استفاده از خامه صبحانه، خامه بن سا و پودر خامه تهیه می گردد و نکات و اصولی دارد که قصد داریم در این مطلب به شما ارائه دهیم. در ادامه طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه و با پودر خامه به صورت مجزا و مفصل ارائه خواهد شد

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه

خامه 30%1 بسته
پودر قند یا شکر1/4 لیوان

طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه

  1. ابتدا پاکت خامه را باز نموده، آب آن را خارج کنید و برای تسریع در کار در یک ظرف فلزی بریزید، شکر را به آن اضافه نموده و با یک چنگال برای چند ثانیه هم بزنید.
  2. ظرف را در فریزر قرار داده و هر 10 دقیقه از فریزر خارج نموده و به سمت داخل، به آرامی با یک چنگال هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید.
  3. ظرفی که قصد دارید در آن خامه را تهیه کنید، و تیغه های همزن را از قبل در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
  4. پس از اینکه خامه کمی یخ زد (یخ زدگی خامه در حدی باشد که پره های همزن قادر به حرکت در آن باشد)، آن را از فریزر خارج نموده و در ظرف مورد نظر که بهتر است پیرکس یا استیل باشد بریزید.
  5. اگر محیط خانه گرم است، بهتر است در یک ظرف عظیم تر یخ ریخته و ظرف خامه را درون آن قرار دهید.
  6. با همزن آغاز به هم زدن خامه کنید ولی هم زدن نباید به صورت یکسره ادامه یابد بلکه بعد از 5 دقیقه، همزن را خاموش کنید، کمی مکث نموده و دوباره به هم زدن ادامه دهید.
  7. حدود 10 دقیقه طول می کشد تا خامه فرم بگیرد، زمانی که سفتی خامه را احساس کنید، خامه کش نیاید و جای پره های همزن روی خامه بماند، خامه آماده است.

نکات تکمیلی

  • در صورت تمایل می توانید، موقع افزودن شکر به خامه، به اندازه نوک قاشق چایخوری وانیل هم به خامه اضافه کنید.
  • خامه ای برای این کار مناسب است که پس از باز کردن درب پاکت به صورت قالبی از پاکت خارج گردد، خامه ای که بافتی نرم دارد و به صورت قالبی نیست برای تهیه خامه قنادی مناسب نمی باشد.
  • فرم دریافت خامه حدی است که اگر با قاشق روی آن را خط بیندازید، خط قاشق محو نگردد.
  • در صورتی که خامه بیش از حد فرم دریافت زده گردد، تبدیل به کره می گردد.
  • مراحل فرم دادن خامه بن سا همان مراحل فوق است با این تفاوت که برای خامه بن سا نیازی به افزودن شکر و وانیل نیست.

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی با پودر خامه

پودر خامه100 گرم (1 لیوان)
گلاب90 گرم (2 قاشق کمتر از نصف لیوان)
شیر240 گرم (1 لیوان)
پودر قند230 گرم (1 لیوان)
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه

  1. پودر خامه را در یک ظرف پیرکس یا استیل بریزید، سپس گلاب و شیر را به آن اضافه کنید.
  2. پودر قند را روی مواد الک کنید، بسته به اینکه بخواهید شیرینی خامه چقدر باشد می توانید دو قاشق از پودر قند کم نموده یا به آن اضافه کنید.
  3. وانیل را به مواد اضافه کنید.
  4. در یک ظرف عظیمتر از ظرف مواد، قالب های کوچک یخ بریزید و برای اینکه کف ظرف مواد خنک گردد و خامه بهتر فرم بگیرد، آن را روی یخ قرار دهید.
  5. با همزن آغاز به هم زدن مواد کنید، حدود 15-10 دقیقه طول می کشد تا خامه فرم بگیرد.
  6. خامه بعد از 5 دقیقه غلظتی شبیه غلظت ماست پیدا می نماید و با ادامه هم زدن حجم آن زیاد شده و نهایتا به حالتی می رسد که جای پره های همزن در آن باقی می ماند و اگر ظرف را برگردانید خامه نمی ریزد.
  7. با این مقدار مواد 0/5 کیلوگرم خامه قنادی به دست می آید.

گروه آشپزی خبرنگاران

خیمه نیوز: خیمه نیوز، با  مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه ...

تور تایلند: تور تایلند ارزان قیمت، تور سامویی، تور پوکت، پاتایا، بانکوک، چیانگ مای، کرابی را با ما تجربه کنید.

زرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک

منبع: setare.com
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 5629

به "طرز تهیه خامه قنادی در منزل با خامه صبحانه و پودر خامه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خامه قنادی در منزل با خامه صبحانه و پودر خامه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید